appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Dit is de Dag
STER Advertentie

Podcast De Dag: zijn Epstein-theorieën gezonde argwaan of paranoia?

EPA
maandag 12 augustus 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Is hij vermoord? Heeft hij hulp gehad? Leeft hij nog? De omstandigheden lijken verdacht en daarom zijn er veel vragen over de dood van de van misbruik beschuldigde Jeffrey Epstein.

Hoe onderscheid je feit van fictie en wat betekenen de ontstane theorieën voor de slachtoffers van Epstein? In deze podcast praten we verder over die vragen met Jan-Willem van Prooijen.

Hij is universitair hoofddocent sociale psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en hij schreef het boek The Psychology of Conspiracy Theories.

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1