appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Podcast De Dag: Het gaat goed met onze banken, maar voor hoe lang nog?

ANP
vrijdag 9 augustus 2019 | NOS | Redactie

"Als ik naar de banken kijk zie ik een industrie in totale verandering, maar ook in totale verwarring. Alles wat nu in de sector gebeurt, is morgen of overmorgen totaal anders", zegt oud-bankier Hans Ludo van Mierlo in De Dag.

Elke augustus komen de Nederlandse banken met hun halfjaarcijfers. En die laten winsten zien, maar voor hoe lang nog? Met Van Mierlo en economieredacteur Eva Wiessing praten we over de toekomst van banken en de naweeën van de financiële crisis. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1