appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: De Jonge vs. Hoekstra als opvolger van Buma

ANP
vrijdag 17 mei 2019 | RAD1 | Redactie

Wie moet Sybrand Buma opvolgen? In De Dag nemen we twee kandidaten onder de loep: opvallende verschijning Hugo de Jonge en 'golden boy' Wopke Hoekstra.

Wat maakt hen geschikt en wat niet? En lukt het de partij om een van hen naar voren te schuiven zonder de ander te schaden?

Dat nemen we door met politiek verslaggevers Marleen de Rooy en Lars Geerts. De Rooy is CDA-watcher en houdt voor de NOS het ministerie van Financiën in de gaten, daar is Wopke Hoekstra de baas. Geerts heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in de portefeuille. Dat is het ministerie van Hugo de Jonge.

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app,  iTunes, Google Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1