appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
STER Advertentie

Podcast Tel Aviv Calling: Nederland grote favoriet voor Songfestival

ANP
donderdag 16 mei 2019 | AVROTROS | Redactie EenVandaag

Vanavond gaat het gebeuren: Nederland is als 16e aan de beurt in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. De kans dat Duncan Laurence doorgaat naar de finale zaterdag is zeer groot, want zowel de wedkantoren als Google voorspellen dat Nederland dit jaar het songfestival gaat winnen. In de podcast Tel Aviv Calling spreekt Lammert de Bruin ter plekke met songfestivalkenners, fans en (oud-)deelnemers.

#4 Frits Huffnagel: 'Overheid moet Songfestival in Nederland betalen'

Schrijvers Edward van den Vendel en Dave Boomkens over hun liefde voor het songfestival en de politieke kanten ervan, EBU medewerker Sietse Bakker vertelt wat er komt kijken bij het organiseren van een songfestival, en met Cornald Maas bespreken we de kansen voor Nederland. En wat doet Frits Huffnagel in Tel Aviv? 

#0 Welkom

Iedere dag verschijnt er een nieuwe aflevering van Tel Aviv Calling op de NPO Radio 1 website, app, én in jouw favoriete podcastapp. Vergeet je niet te abonneren om iedere dag rechtstreeks vanuit Tel Aviv op de hoogte gehouden te worden over het Eurovisie Songfestival.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1