appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Leven met de maffia #5: Een Europees probleem

Sanne de Boer
dinsdag 28 mei 2019 | KRO-NCRV | KRO-NCRV

In de laatste aflevering van Leven met de maffia wordt de macht en reikwijdte van de 'Ndrangheta pas echt duidelijk. De machtigste maffia-organisatie is niet alleen een Nederlands probleem, maar een Europees probleem.

 

De 'Ndrangheta is door heel Europa actief en "Amsterdam is de criminele vergaderzaal van Europa", legt een voormalig crimineel en politie-informant uit. Aan de hand van verschillende voorbeelden wordt duidelijk dat de 'Ndrangheta een groot probleem vormt voor Europa. Gabriella gaat verhaal halen in Brussel: wat kan de Europese Unie hiertegen doen?

Laatste aflevering

Aflevering 5 van Leven met de maffia staat nu in jouw podcastapp. De hele serie in één dag 'bingen' kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld via iTunes/Apple PodcastsGoogle Podcasts, StitcherPocket Casts en de NPO Radio 1 app.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1