appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: 'Baudet is bijproduct van focus op afwijkende meningen'

NOS
woensdag 27 maart 2019 | NOS | Redactie

Media richten zich te veel op extreme meningen en zouden meer aandacht moeten hebben voor het midden. Dat zegt de nieuwe Denker des Vaderlands Daan Roovers in De Dag.

"Er zijn veel meer gematigde dan extreme meningen in Nederland, maar die laatste - afwijkende - variant hoor je veel meer in de media. Baudet is ook een bijproduct van die focus."

Roovers wil de komende twee jaar als Denker des Vaderlands een pleidooi voor de gematigde mening houden. In De Dag vertelt ze hóe ze dat gaat doen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1