appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen

Winfried Baijens

Winfried Baijens presenteert elke zaterdag het NOS Radio 1 Journaal. Ook is hij de vaste vervanger van Jurgen van den Berg.

werkte na zijn journalistieke opleiding aan de Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg vier jaar voor het actualiteitenprogramma NOVA. Van 2003 tot 2007 was hij verslaggever en presentator van het Jeugdjournaal. Daarna werkte hij bij het NOS Journaal op 3. Later was hij iedere maandag tot en met donderdag te horen op de publieke radiozender NPO Radio 6, tussen 19.00 en 22.00 uur met zijn programma Winfrieds Woonkamer. Ook presenteerde hij op dinsdag en vrijdag, meestal samen met Willemijn Veenhoven, het nieuwsprogramma BNN Today op NPO Radio 1. Sinds 2006 werkte hij tevens af en toe voor NOS Evenementen. Sinds januari 2016 presenteert Baijens het NOS Journaal en op zaterdag het NOS Radio 1 Journaal op NPO Radio 1.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1