appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Liesbeth Staats

Tot december 2018 was Liesbeth Staats een van de vaste gezichten van het reportageprogramma Brandpunt+ bij de KRO-NCRV. Voor die omroep maakte en presenteerde ze ook de vierdelige serie De Baby-Industrie, over de misstanden in de wereld van commerciële draagmoeders en anonieme eiceldonoren.
Ook presenteerde ze verschillende programma’s voor andere omroepen en ze was jarenlang het gezicht van NOS Jeugd Journaal.

Sinds 1 februari 2019 presenteert Liesbeth op vrijdagnacht van 00.00 tot 01.00 uur hét late night cultuurprogramma Nooit Meer Slapen. Staats: "VPRO Nooit meer slapen is in korte tijd een instituut geworden waar gasten graag een paar uur slaap voor missen. En ik nu ook! Ik verheug me op de interviews van een uur. De tijd hebben voor een gesprek is een enorme luxe en zeldzaam in ons vak. Alle journalistieke vaardigheden komen samen: hoe wordt een interview een mooi gesprek? Kunnen de luisteraars en ik de schrijver/ ontwerper/ musicus/ regisseur in één uur beter leren kennen? Ik kijk er naar uit!"

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1