appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

Elisabeth Steinz

Elisabeth Steinz is sinds september 2017 co-host van het NOS Radio 1 Journaal.

Steinz werkte twee jaar bij BNR Nieuwsradio, afwisselend als nieuwslezer en eindredacteur. Eerder werkte ze zeven jaar lang bij Novum Radio en schreef ze de roman En een nacht, uit 2013. Ze studeerde Nederlands en Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam.

"Er was maar één baan waarvoor ik mijn vorige werk zou opzeggen en dat is deze", verklaarde ze bij haar aantreden. "Bij de grootste nieuwsorganisatie van Nederland, naast Jurgen, ’s morgens het nieuws bij de mensen brengen. Dat ik daar al zo vroeg in mijn carrière beland, is supermooi."

 

Volg Elisabeth op Twitter en Instagram.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1