appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Angela de Jong verovert talkshowtafel en gijzelt ons met haar gewauwel'

KRO-NCRV
dinsdag 7 januari 2020 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Angela de Jong zit in het hoofd van Marcel van Roosmalen: "Ze is ongevraagd in mijn hoofd gekropen en is daar zonder te vragen maar meteen in de beste stoel gaan zitten. En zo begint 2020 al meteen met een dilemma." Dat dilemma deelt de druktemaker in De Nieuws BV: "Ga ik het nu wel of niet weer over Angela de Jong hebben?"

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Angela de Jong

Angela de Jong komt in elke nachtmerrie van Marcel van Roosmalen voor tegenwoordig: "Ik presenteer met Angela de Jong een duo-talkshow, waarin we de media-optredens van Angela de Jong bespreken." En na de talkshow moeten ze beiden een stukje schrijven: "In dat van haar staat dat ik er niets van kan."

Angela de Jong is Turkije

Marcel: "Dit zijn natuurlijk geen leuke dromen om te hebben. Als Angela de Jong een land is, welk land dan? Ik denk de hele tijd IJsland, maar dat is te makkelijk. Angela de Jong is veel bedreigender, het is Turkije. Angela de Jong is Erdogan in een jurk."

"Ze verovert talkshowtafels, ze gijzelt ons met haar gewauwel en begint ongevraagd talkshowoorlogen. Het voelt als een dure plicht om haar te bestrijden. Je mag en kunt haar niet negeren."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Angela de Jong

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1