appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Praten over mislukte vakantie is taboe

ANP
donderdag 26 juli 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Vakantie maakt meer kapot dan je lief is. De meeste echtscheidingen worden aangevraagd in de maanden september en januari. En als er één ding is waar in Nederland een grotere taboe op heerst dan praten over een mislukte relatie, is het wel het praten over een mislukte vakantie, zegt druktemaker Massih Hutak in De Nieuws BV.

Druktemaker Massih Hutak - Een mislukte vakantie gewenst!

Sta jezelf toe om te mislukken, zegt Massih: "Te mislukken in je dagelijkse leven, te mislukken in je relatie en te mislukken op vakantie. Het mag." Misschien is dat wat we echt nodig hebben: "Meer mooie vallen, meer mislukkingen, meer minder. Geluk hoeft niet altijd te betekenen dat het is gelukt. Specifiek hartzeer heeft de wereld haar mooiste werken en mooiste mensen opgeleverd. Vanuit die gedachte wens ik u allen, uit de grond van mijn hart, een fijne mislukte vakantie."

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Druktemaker Massih Hutak - Een mislukte vakantie gewenst!

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1