Winterspelen 2018

Mischa Says Hi! #14: Hoe witter, hoe beter

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Mischa Says Hi! #14: Hoe witter, hoe beter

[AVROTROS] Als je door de straten van Seoul loopt, zie je overal cosmeticawinkels vol maskers, crèmes, lotions, en vele schoonheidssalons waar je je huid eens flink onder handen kunt laten nemen. Want Koreanen zijn geobsedeerd door een mooie, blanke huid. Veel Koreanen zijn ervan overtuigd dat je met een blanke huid zuiverheid en schoonheid uitstraalt. En dat je met een slechte huid nooit een goede baan of de liefde van je leven zult kunnen vinden.

Vandaag is Mischa in de wijk Gangnam en ze bezoekt een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonheidsproducten en schoonheidsbehandelingen. Mischa ondergaat de meest populaire behandeling, namelijk het bleken van de huid door middel van een peperdure crème die echt 24-karaats goud bevat. Zonder bijwerkingen, garandeert het bedrijf, en je hebt gedurende een week een wittere look.

Loopt Mischa inderdaad met een blanke en zuivere huid de salon uit? En wordt dit een Mischa Says Yes? Of wordt het toch een Mischa Says No?

Bekijk ook:

Mischa Says Hi!

Mischa Blok ruilt tijdens de Olympische Winterspelen de studio van Radar Radio in voor de straten van haar vaderland Zuid-Korea. De presentatrice duikt voor RadiOlympia vol overgave in de – soms bizarre – Koreaanse cultuur en gewoontes. Blok is in het land geboren en op driejarige leeftijd geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Tijdens haar ontdekkingstocht gaat ze op zoek naar de Koreaanse identiteit en vraagt ze zichzelf af: hoe Koreaans ben ik nog? Mischa Says Hi! is iedere dag te horen in RadioOlympia (11.00 en 15.00 uur) en te zien via NPORadio1.nl en alle sociale kanalen.

Mis niets van de Winterspelen, download onze app!

Luister dagelijks van 11.00 tot 15.00 uur naar RadiOlympia met de vernieuwde NPO Radio 1-app. Je leest er altijd en overal het laatste (sport)nieuws en de beste achtergrondverhalen.

Ster advertentie
Ster advertentie