Cultuur & Media
AVROTROS

Gordon: 'Ben ik crimineel omdat ik van iemand hield?'

foto: Eigen fotofoto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Gordon: 'Ben ik crimineel omdat ik van iemand hield?'

"De gunfactor ben ik wel verloren", zegt Gordon Heuckeroth in MISCHA!. "Ik dacht dat iedereen het leuk vond te zien dat ik eerste klas naar Dubai vloog, maar dat vindt niemand leuk. Of misschien een klein deel, de rest gunt het je niet. Maar laten we wel wezen: ik heb mijn geld niet verdiend met criminele activiteiten, maar gewoon door mezelf te zijn, en veel te werken."

#452 - Gordon Heuckeroth: 'Ben ik een crimineel omdat ik van iemand gehouden heb?' - MISCHA!

De zanger kreeg behoorlijk wat kritiek te verduren de afgelopen tijd, deze week nog vanwege zijn optreden in Chateau Meiland VIPS, waar hij volgens Wilfred Genee en Albert Verlinde de reden was van de kijkcijferdip van dat programma.

Pauze van sociale media

Een jaar lang pauze van social media gaf Gordon rust in zijn hoofd. "Maar ik open een nieuwe horecazaak dus ik zit er weer op. Dan plaats ik tóch privédingen. Ik doe dat vanuit blijheid. Maar ik moet ermee stoppen, want die staan weer overal. Ik heb niet alleen mezelf ermee, maar ook mijn omgeving."

Over de breuk met zijn geliefde Gavin zegt Gordon: "Ik krijg zoveel kritiek over me heen. Ben ik nou een crimineel omdat ik van iemand gehouden heb die niet op dezelfde manier van mij bleek te houden? Ik word als een crimineel behandeld, afgeschilderd als een leugenaar."

Gordon reageert in de uitzending ook op de kritiek die hij krijgt op zijn nieuwe album. Luister het gesprek bij MISCHA! hieronder terug.

#452 - Gordon Heuckeroth: 'Ben ik een crimineel omdat ik van iemand gehouden heb?' - MISCHA!

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie