Winterspelen 2018

Mischa Says Hi! #2: 'Je geeft te veel geld uit en pas op met drank'

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Mischa Says Hi! #2: 'Je geeft te veel geld uit en pas op met drank'

[AVROTROS] In het hypermoderne en hoogopgeleide Zuid-Korea zijn mensen dol op waarzeggers. Je vindt ze overal op straat, maar ook in kantoortjes zoals deze waar we vandaag zijn. We gaan op bezoek bij een waarzegger die handelt onder de naam 'Seven stars'.

Video niet beschikbaar

Onze waarzegger kan de toekomst voorspellen omdat hij contact maakt met de goden, "ik krijg de boodschappen in mijn oor gefluisterd".

Quote

Ben ik goed in mijn werk? Mijn voorspellingen kloppen voor 80%

Waarzegger in Gangneung

Dan even kort over de Spelen: gaan 'we' het goed doen? "Ik kijk niet zoveel tv maar Nederland gaat het best goed doen".

Mischa heeft zelf niet zoveel met waarzeggers: "Ik vind het een beetje eng om te horen wat de toekomst mij gaat brengen", maar probeert het wel. De grote vraag: trekt Mischa dit wel of trekt ze het niet? Oftewel: Mischa Says Yes! of Mischa Says No?

Mischa Says Hi!

Mischa Blok ruilt tijdens de Olympische Winterspelen de studio van Radar Radio in voor de straten van haar vaderland Zuid-Korea. De presentatrice duikt voor RadiOlympia vol overgave in de – soms bizarre – Koreaanse cultuur en gewoontes. Blok is in het land geboren en op driejarige leeftijd geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Tijdens haar ontdekkingstocht gaat ze op zoek naar de Koreaanse identiteit en vraagt ze zichzelf af: hoe Koreaans ben ik nog? Mischa Says Hi! is iedere dag te horen in RadioOlympia (11.00 en 15.00 uur) en te zien via NPORadio1.nl en alle sociale kanalen.

Mis niets van de Winterspelen, download onze app!

Luister dagelijks van 11.00 tot 15.00 uur naar RadiOlympia met de vernieuwde NPO Radio 1-app. Je leest er altijd en overal het laatste (sport)nieuws en de beste achtergrondverhalen.

Ster advertentie
Ster advertentie