Trending: Madonna versus Trump

foto: EenVandaagfoto: EenVandaag
  1. Nieuwschevron right
  2. Trending: Madonna versus Trump

Ook op social media veel protesten tegen Donald Trump. Vooral de protesten van de vele sterren worden volop gedeeld, vooral de speeches bij de uitreikingen van de SAG Awards van gisterenavond.

Het zal waarschijnlijk weinig indruk maken bij Donald Trump. Vorige week zei Madonna nog dat ze er over na had gedacht het Witte Huis op te blazen. En Donald Trump zei vervolgens dat hij Madonna verafschuwt.

1-1 dus in deze battle. Maar de kans is aanwezig dat Madonna hard terug gaat slaan. Ze is namelijk benaderd door de schrijver van het liedje ‘Enough is enough’, de hit uit de jaren 80 van Barbra Streisand en Donna Summer. Deze plaat heeft de afgelopen week de Amerikaanse hitlijsten weer bestormd in een speciale remix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En de schrijver, Bruce Roberts, heeft nu Madonna benaderd om een speciale versie van het nummer te maken. Niet zozeer op de persoon Donald Trump gericht, maar wel op zijn beleid dat het land de verkeerde richting opstuurt volgens hem. Enough is enough dus. Madonna heeft nog niet gereageerd.

Ster advertentie
Ster advertentie