Stand.nl

Stand.nl: 'Met de coronapas valt prima te leven'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Met de coronapas valt prima te leven'

Gisteravond meldden Haagse bronnen dat er vanaf zaterdag 25 september op veel meer plekken een coronapas moet worden getoond; bijvoorbeeld in het theater, de bioscoop en de horeca.

Morgen geeft het demissionaire kabinet een officiële persconferentie over de maatregelen. Behalve het tonen van de coronapas zal de anderhalve meter worden afgeschaft.

Ziet u deze maatregelen als versoepelingen of juist eerder als een aanscherping? Of heeft u het gevoel dat er eigenlijk een verkapte vaccinatieplicht wordt doorgevoerd en misschien was die anderhalve meter regel eigenlijk juist wel prettig en waren we daar eigenlijk wel aan gewend. Wat heeft u liever: de coronapas óf dat de anderhalve meter-regel blijft gehandhaafd?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie