Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Met de coronapas valt prima te leven'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Met de coronapas valt prima te leven'

Gisteravond meldden Haagse bronnen dat er vanaf zaterdag 25 september op veel meer plekken een coronapas moet worden getoond; bijvoorbeeld in het theater, de bioscoop en de horeca.

Morgen geeft het demissionaire kabinet een officiële persconferentie over de maatregelen. Behalve het tonen van de coronapas zal de anderhalve meter worden afgeschaft.

Ziet u deze maatregelen als versoepelingen of juist eerder als een aanscherping? Of heeft u het gevoel dat er eigenlijk een verkapte vaccinatieplicht wordt doorgevoerd en misschien was die anderhalve meter regel eigenlijk juist wel prettig en waren we daar eigenlijk wel aan gewend. Wat heeft u liever: de coronapas óf dat de anderhalve meter-regel blijft gehandhaafd?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie