Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Houd jij je aan de coronaregels deze kerst?'

foto: Unsplashfoto: Unsplash
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Houd jij je aan de coronaregels deze kerst?'

Maximaal vier mensen mogen er tijdens Kerst langskomen. Bekende corona-adviezen zoals afstand houden, goed ventileren en een zelftest doen worden met drang aanbevolen. Maar na wederom een heftig coronajaar is de verleiding om met meer dan vier familieleden of vrienden samen te komen natuurlijk levensgroot.Daarom vandaag de vraag: Houd jij je aan de coronaregels deze Kerst?

Sinds gisteren weten we dat de omikron-variant wel eens een stuk milder zou kunnen zijn dan de delta-variant van het coronavirus. We gaan dus met hoop de Kersttijd in. Betekent dat we die regels best een beetje mogen laten vieren? Hoe richt jij de dag in zodat het toch een ouderwets gezellig feest wordt?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie