Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Philips moet hoe dan ook overeind blijven'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Philips moet hoe dan ook overeind blijven'

Een miljardenverlies en een grote ontslagronde. Tien procent van de banen in Nederland verdwijnt. Vanmorgen werd duidelijk dat er opnieuw hard ingegrepen wordt bij Philips.

Het drama met de apneu apparaten is een grote financiële strop en het bedrijf moet daarom een grote reorganisatie doorvoeren om het hoofd boven water te houden. Hoever moeten we gaan om dit bedrijf, toch één van de vaandeldragers van het Nederlandse bedrijfsleven, te behouden?

Daarom praat ik vandaag over de stelling: 'Philips moet hoe dan ook overeind blijven'

Heb je ooit bij Philips gewerkt of werk je er nog? Maak je je zorgen om één van de laatste grote reuzen van ons land? Of heb je juist alle vertrouwen dat Philips deze hobbel overwint?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie