Stand.nl

Stand.nl: 'Het wegblijven van sponsoren op het WK is te mager'
KRO-NCRV

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het wegblijven van sponsoren op het WK is te mager'

De sponsoren van het Nederlands elftal reizen in november niet af naar het WK voetbal in Qatar. Reden hiervoor is de mensenrechtensituatie in het land. Maar veel sponsoren zijn er nog niet uit of ze reclame gaan maken rondom het WK.

Zo sluiten de Nederlandse Loterij en Bitvavo niet uit dat er een vorm van marketing en reclame te zien zal zijn. En Albert Heijn denkt nog na over hoe ze hier in Nederland het WK kunnen vieren. Dit nieuws komt op de ochtend dat Amnesty International een rapport presenteert waarin staat dat beveiligers in Qatar worden uitgebuit.

Daarom praten we over de stelling: Het wegblijven van sponsoren op het WK is te mager

Moeten sponsoren nog verder gaan en alle reclame-uitingen vermijden rondom het WK? Of is het fysiek wegblijven een duidelijk signaal?

Hoe gaat u straks om met het WK voetbal? Gaat u mee in de oranje euforie? Of voelt u zich toch ongemakkelijk als u straks in een oranje supermarkt staat?

Telefonisch reageren kan via 0800 - 1101 en stemmen kan tot 10.00 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie