Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: Welk gevoel roept het Songfestival bij u op?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: Welk gevoel roept het Songfestival bij u op?

Joost Klein staat morgen in de finale van het Songfestival. Dus wij willen het graag hebben over het Songfestival-gevoel. Want sommige mensen kennen alle liedjes inmiddels uit het hoofd, anderen hebben er weer helemaal niets mee en vinden dat het er veel te veel over gaat.

Om aandacht te geven aan die beide kanten hebben we vandaag de vraag: 'Welk gevoel roept het Songfestival bij je op?'

Kijk je al weken uit naar morgen? Of wil het zoveel mogelijk vermijden? Wanneer ben je gaan kijken, of wanneer ben je afgehaakt?

We willen graag de ruimte geven aan de mooiste herinneringen bij het songfestival, maar ook een kleine uitlaatklep zijn voor mensen die alle aandacht op radio en tv teveel vinden.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie