Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We moeten 80-plussers niet afschrijven'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten 80-plussers niet afschrijven'

Bijna een uur lang kon Joe Biden vannacht laten zien uit wat voor hout hij is gesneden. De Amerikaanse president van 81 jaar gaf aan het einde van de NAVO-top zijn eerste grote persconferentie in anderhalf jaar. Op twee versprekingen na oogde hij monter en inhoudelijk sterk. De wereldpers focust echter op zijn versprekingen.

Ja, Biden is oud. De vraag is wat dat zegt over zijn functioneren.

Daarom vandaag de stelling: We moeten 80-plussers niet afschrijven.

Zou er een maximumleeftijd moeten komen voor dit soort zware functies? Of moet leeftijd niet bepalend zijn voor wat iemand doet in het leven? Ben jij zelf 80 plus en kun je de wereld nog aan of merk je wel degelijk verschil met 20, 30 of 40 jaar geleden? We nodigen je van harte uit om te reageren!

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie