Stand.nl

Stand.nl: 'Het is belangrijker dan ooit om op vakantie te kunnen'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het is belangrijker dan ooit om op vakantie te kunnen'

De kans is groot dat het kabinet vanavond aankondigt dat het coronabeleid weer strenger wordt. De besmettingen lopen hard op en dus gaan naar verwachting de nachtclubs weer dicht en dreigen grootschalige evenementen te worden afgelast.

En hoe moet het dan met onze vakantie? Vandaag pakken mensen in regio Noord als eerste hun koffers en trekken Europa in. Maar wat als Nederland door de stijgende coronacijfers op rood gaat en andere Europese landen ons weigeren?

We hadden ons verheugd op eindelijk weer eens een zorgeloze zomer. Want - misschien nog wel meer dan vorig jaar - is het van belang om te kunnen ontspannen, om even afstand te kunnen nemen van al het nieuws en de zorgen die het afgelopen jaar zo'n grote rol speelden.

Hoe hoog loopt de vakantiestress bij jou op? Maak je je zorgen of je wel weg kan? Of heb je begrip voor de uitzonderlijke situatie en de extra maatregelen die misschien genomen moeten worden?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!


Ster advertentie
Ster advertentie