Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Het is schandalig dat supermarktmedewerkers niet veilig kunnen werken'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het is schandalig dat supermarktmedewerkers niet veilig kunnen werken'

Agressie en geweld: medewerkers van Albert Heijn hebben steeds vaker te maken met overlast van klanten. De supermarktketen verscherpt daarom de huisregels. Het probleem speelt ook bij andere supermarkten. Zo kondigde Dirk eerder al aan dat een deel van het personeel bodycams gaat dragen en bij Jumbo worden meer camera's en beveiligers ingezet.

Onze stelling: 'Het is schandalig dat supermarktmedewerkers niet veilig kunnen werken'

Herken je dit beeld van toenemende agressie en overlast in winkels? Heb je er zelf wel eens mee te maken gehad? Ligt de oplossing bij bodycams en beveiligers? Of denk je dat er een mentaliteitsverandering nodig is? En moeten mensen elkaar misschien aanspreken in dit soort situaties?

Laat het ons weten in de community, door te reageren op deze nieuwsbrief of te bellen naar 0800 - 1101.

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie