Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Wat vind jij het meest zorgwekkend aan de oorlog in Oekraïne?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Wat vind jij het meest zorgwekkend aan de oorlog in Oekraïne?'

Het is de dag na de Russische invasie in Oekraïne. We zien beelden van inslaande raketten, mensen die in paniek op de vlucht slaan of schuilen in metrostations. Wat dit allemaal gaat betekenen en hun lang dit gaat duren is allemaal nog volstrekt onbekend.

Daarom stellen we vandaag in Stand.nl de vraag: Wat vind jij het meest zorgwekkend aan de oorlog in Oekraïne?

Schrik je van de houding van Poetin en het geweld dat wordt gebruikt? Ben je bezorgd over de toekomst van de bevolking van Oekraïne? Of zijn het juist de meer internationale gevolgen die je bezig houden, zoals het feit dat er een oorlog woedt zo dicht bij huis, de reactie die daarop wordt verwacht vanuit de omringende landen of zijn het juist de stijgende benzineprijzen?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie