Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Het olympisch succes is goed voor Nederland'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het olympisch succes is goed voor Nederland'

We gaan nog even nagenieten van de Olympische Spelen. Want wat was het mooi, wat hebben we genoten, en wat hebben we veel medailles gehaald. Niet de meeste gouden medailles ooit, maar zevende op de medaillespiegel, dat zijn we nog nooit geweest.

Wat betekent dit olympisch succes voor Nederland? Is het louter een verzetje in deze coronatijd, of betekent het meer? Geeft het een positieve impuls aan de sport in ons land bijvoorbeeld? Zorgt het voor een nationaal gevoel van trots?

Deel jouw ervaring met ons! Wat was jouw favoriete moment van deze Spelen? Waar heb je in het bijzonder van genoten? En was dat in deze tijd extra welkom?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie