Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Er moet een nationaal gesprek komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Er moet een nationaal gesprek komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag'

Het aanpakken van seksueel grensoverschrijdend gedrag staat na de uitzending van BOOS over misstanden bij The Voice Of Holland in één klap weer bovenaan de agenda. En ook wij willen het er graag over hebben.

Na #MeToo dachten we dat de wereld er anders uit zou gaan zien, maar de reportage over The Voice toont aan dat er veel te weinig veranderd is, en dat het nog aan veel besef ontbreekt.

Vandaag in Stand.nl: Er moet een nationaal gesprek komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag

We willen graag van je horen of dit thema bij jou op je werk bespreekbaar is? Is er voorlichting over ongewenst gedrag? Hoe voed je je kinderen op? Is het een thema in de klas? Wat moet er gebeuren om dit soort situaties te voorkomen? Kortom: Hoe kunnen we Nederland een veiligere plek maken voor vrouwen?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie