Stand.nl

Stand.nl: 'We moeten accepteren dat vliegvakanties minder vanzelfsprekend zijn'
KRO-NCRV

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten accepteren dat vliegvakanties minder vanzelfsprekend zijn'

Weer is de zomervakantie voor veel Nederlanders onzeker. Na twee coronajaren met reisbeperkingen hebben duizenden Nederlanders nu te maken met een vliegvakantie die mogelijk niet doorgaat. En niet alleen deze zomer zullen er minder vluchten vanaf Schiphol vertrekken: ook op de lange termijn wil het kabinet schrappen in het aantal vliegbewegingen vanwege fijnstof en geluidsoverlast

Daarom praat ik vandaag over de stelling: 'We moeten accepteren dat vliegvakanties minder vanzelfsprekend zijn'.

Heb je twee jaar reislust uitgesteld in de hoop dat het nu weer zou kunnen en vrees je nu voor jouw welverdiende vakantie? Of is het goed dat er een einde komt aan de expansiedrift van Schiphol? Is het niet meer relaxed op vliegvakantie gaan en denk je al na over alternatieven? Zo ja, welke?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie