Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We moeten accepteren dat vliegvakanties minder vanzelfsprekend zijn'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten accepteren dat vliegvakanties minder vanzelfsprekend zijn'

Weer is de zomervakantie voor veel Nederlanders onzeker. Na twee coronajaren met reisbeperkingen hebben duizenden Nederlanders nu te maken met een vliegvakantie die mogelijk niet doorgaat. En niet alleen deze zomer zullen er minder vluchten vanaf Schiphol vertrekken: ook op de lange termijn wil het kabinet schrappen in het aantal vliegbewegingen vanwege fijnstof en geluidsoverlast

Daarom praat ik vandaag over de stelling: 'We moeten accepteren dat vliegvakanties minder vanzelfsprekend zijn'.

Heb je twee jaar reislust uitgesteld in de hoop dat het nu weer zou kunnen en vrees je nu voor jouw welverdiende vakantie? Of is het goed dat er een einde komt aan de expansiedrift van Schiphol? Is het niet meer relaxed op vliegvakantie gaan en denk je al na over alternatieven? Zo ja, welke?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie