Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Het Westen moet Poetin niet meer erkennen als Russisch leider'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het Westen moet Poetin niet meer erkennen als Russisch leider'

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny wordt vanmiddag begraven in Moskou. Gevreesd wordt dat Poetin 'al zijn honden loslaat om te voorkomen dat de begrafenis normaal kan plaatsvinden', aldus de Navalny Stichting.

Met de Russische verkiezingen in aantocht riepen Navalny's weduwe en oppositieleiders eerder deze week op om Poetin niet meer te erkennen als Russisch leider. 'Door hem niet te erkennen, ondermijn je z'n legitimiteit bij de elite', zei Dmitri Goedkov, oppositieleider in ballingschap.


Onze stelling daarom: Het Westen moet Poetin niet meer erkennen als Russisch leider


Wat vind jij? Hoe moet Nederland zich opstellen? De spanningen met Rusland blijven onverminderd hoog, Poetin dreigde gisteren opnieuw met een nucleaire oorlog. Moeten we blijven praten? Of valt er wat jou betreft niet te onderhandelen met iemand als Poetin?


Laat het ons weten in de community, door te reageren op deze nieuwsbrief of te bellen naar 0800 - 1101.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie