Stand.nl

Stand.nl: 'Met meer creativiteit kan het priktempo snel omhoog'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Met meer creativiteit kan het priktempo snel omhoog'

En weer staat Nederland in de onderste regionen op de priklijstjes. Met een boostercampagne die maar laat op gang kwam zijn er nu nog maar zo'n 1,5 miljoen boosterprikken gezet. Hugo de Jonge zegt alles op alles te zetten om te versnellen, maar maakt hij wel van alle mogelijkheden gebruik?


Heb jij ideeën over hoe er veel meer prikken gezet kunnen worden in korte tijd? Moeten huisartsen meer mogelijkheden krijgen? Of mogen burgemeesters gymzalen aanwijzen? Moeten we stoppen met testen en alle GGD'ers laten prikken misschien?

Of is dat makkelijk praten vanaf de zijlijn en is een zorgvuldige registratie van groot belang, gezien de rol die de coronapas speelt in Nederland en Europa?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie