Stand.nl

Stand.nl: 'De publieke omroep moet op de schop'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De publieke omroep moet op de schop'

“De voordeur staat wagenwijd open, maar de achterdeur is potdicht.” Dat zegt het Commissariaat voor de Media over het publieke omroepbestel. Omdat het is gebaseerd op de verzuiling van de jaren '60, zijn de toelatingscriteria niet meer van deze tijd.

Volgens het Commissariaat dreigt het bestel de aansluiting te missen en haken ook jongeren definitief af als er niet snel iets verandert.

Wat vind jij? Zie jij nog de meerwaarde van het omroepstelsel? Voel je je daarin vertegenwoordigd? Zijn de omroepen nog onderscheidend genoeg? Of hebben we te veel omroepen en moet het makkelijker worden om omroepen er weer uit te gooien? Misschien zouden we meer naar het BBC-model moeten volgens jou?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie