Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Welk cijfer geef jij je leven?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Welk cijfer geef jij je leven?'

Misschien een vraag die je niet iedere maandagochtend stelt: Wat vind ik van mijn kwaliteit van leven? Het Centraal Bureau voor de Statistiek concludeert in haar jaarlijkse onderzoek dat die gemiddeld op peil blijft maar in de toekomst onder druk staat. En dan vooral op economisch en natuurlijk vlak.

Als het gaat om veiligheid, vrije tijd en de materiƫle welvaart scoren we nu nog goed maar vooral de categorie wonen en de hoeveelheid natuurgebied per inwoner neemt af.

Vandaag geen stelling maar een vraag: Welk cijfer geef jij je leven?

Herkent u zich in de conclusies van het CBS? Ben je tevreden over de kwaliteit van jouw leven? En zie je de toekomst positief in of ben je daar een stuk somberder over?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie