Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Maak jij je zorgen over een oorlog in Oekraïne?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Maak jij je zorgen over een oorlog in Oekraïne?'

De spanningen rond Oekraïne lijken het kookpunt te bereiken. De Amerikaanse president Biden blijft maar herhalen dat Rusland zich klaarmaakt voor een inval. Troepen verzamelen zich aan de grens en uit voorzorg is de Nederlandse ambassade uit Kiev verplaatst naar de stad Lviv .

Vanuit Europa proberen Macron en Scholz nog te bemiddelen en er liggen plannen voor topoverleg. Maar Amerikaanse media melden dat het bevel voor een inval al is gegeven.

Vandaag in Stand.nl: 'Maak jij je zorgen over een oorlog in Oekraïne?'

Hoe kijk jij naar de ontwikkelingen, maak je je zorgen over wat een mogelijke oorlog in Oekraïne gaat betekenen voor Europa? Of heb je nog de hoop dat er een diplomatieke oplossingen gevonden kan worden?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie