Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We kunnen ons nu geen kabinetscrisis permitteren'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We kunnen ons nu geen kabinetscrisis permitteren'

Hoe eensgezind kan dit kabinet nog werken aan oplossingen voor de problemen met stikstof, de vluchtelingenopvang en de koopkracht? Die vraag hangt boven het debat van vandaag over de uitspraken van minister Hoekstra in het AD.

Hoekstra noemde het halveren van de stikstofstofuitstoot in 2030 niet meer heilig. Het interview viel bij de andere regeringspartijen slecht en leidde tot ruzie binnen het kabinet. En dat terwijl de problemen zich blijven opstapelen.

Vandaag in Stand.nl: We kunnen ons nu geen kabinetscrisis permitteren.

Heb jij nog vertrouwen in dit kabinet? Denk je dat de partijen er samen uit komen en daadwerkelijk een oplossing kunnen vinden voor de crises in het land? Of lig je 's nachts wakker van de daling van de koopkracht, of de asielcrisis, en ga je liever naar de stembus om andere partijen een kans te geven?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie