Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'SP en Partij voor de Dieren moeten zich aansluiten bij verenigd links'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'SP en Partij voor de Dieren moeten zich aansluiten bij verenigd links'

Frans Timmermans werd gisteren formeel gekozen als lijsttrekker. Meteen kwam hij met een oproep: SP en de Partij voor de Dieren zouden zich moeten aansluiten bij GroenLinks en PvdA. Bij de aftrap van de verkiezingscampagne riep Timmermans de partijen op de onderlinge verschillen te overbruggen en als verenigd links de verkiezingen in te gaan.

Bij Spraakmakers staat vandaag deze stelling centraal: 'SP en Partij voor de Dieren moeten zich aansluiten bij verenigd links'.

Wat vind jij? Is het onhandig om zo vlak voor de verkiezingen de samenwerking met zo veel partijen op te zoeken? Of is het op dit moment juist nodig om één links blok te vormen?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie