Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Rutte houdt zijn eigen VVD aan het lijntje in het asieldebat'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Rutte houdt zijn eigen VVD aan het lijntje in het asieldebat'

Premier Mark Rutte ligt onder vuur bij zijn eigen VVD achterban.

De leden waren op de partijbijeenkomst kritisch over het uitblijven van een plan voor de asielaanpak. En dat terwijl hij op het vorige congres nog een substantiƫle verlaging van de asielinstroom had beloofd. Rutte vertrouwt er nu op dat een nieuw akkoord de komende weken alsnog lukt. Maar waarom zou dat nu wel het geval zijn?

Daarom praat ik vandaag over de stelling: Rutte houdt zijn eigen VVD aan het lijntje in het asieldebat

Was jij er zaterdag bij op het VVD congres en vind je dat Rutte veel beter naar zijn eigen leden moet luisteren en ook eens echt daad bij woord moet voegen? En moet desnoods de stekker uit dit kabinet als het de komende weken niet lukt om tot een nieuw asielakkoord te komen?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie