Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Dit is de mooiste Tour de France ooit'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Dit is de mooiste Tour de France ooit'

Drie weken Tour de France zitten er bijna op. Ondanks dat er nog drie etappes op het programma staan, waaronder een tijdrit, lijkt de Tour beslist. In zowel de Alpen als de Pyreneeën hebben we spektakel gezien met aanvallen op de gele trui, iets wat we in eerdere edities vaak misten. Voor Jumbo-Visma is het tot nu toe ook een prachtige tour die bijna niet meer stuk kan.

Daarom vandaag de stelling: Dit is de mooiste Tour de France ooit

Wat was jouw favoriete moment uit de afgelopen drie weken? Is deze Tour mooier dan de legendarische rondes met Zoetemelk, Hinault of Armstrong. Is Jumbo-Visma inderdaad briljant als het gaat om teamstrategie? Of vertroebelt ons chauvinisme onze neutrale blik?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie