Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Het Westen moet harder optreden om Poetin te stoppen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het Westen moet harder optreden om Poetin te stoppen'

Het is bijna vier weken geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. In de afgelopen weken richten de aanvallen van Rusland zich steeds meer op burgerdoelen. Meest zichtbare voorbeeld is de stad Marioepol, die volgens de burgemeester voor 80 procent verwoest is en waar bommen vallen op woningen, het theater en de kunstacademie.


Daarbij rijst de vraag wat het Westen kan doen tegen Poetin. Zijn we machteloos in deze oorlog of zijn er nog mogelijkheden? Is het terecht dat het NAVO-gebied als rode lijn geldt? En welke consequenties zijn we bereid te accepteren voor ons leven hier, in het Westen?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie