Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Werkgevers moeten de lonen verhogen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Werkgevers moeten de lonen verhogen'

Werkgevers moeten, waar het kan, de lonen verhogen. Die oproep deed minister-president Rutte gisteren. De economie draait goed en veel bedrijven maken goede winsten. Rutte zou graag zien dat bedrijven ook hun verantwoordelijkheid nemen in het compenseren van het koopkrachtverlies, zeker nu het kabinet de handen vol heeft aan een miljardentekort op de begroting.

Daarom praten we vandaag over de stelling: Werkgevers moeten de lonen verhogen

We willen graag horen of u de laatste jaren loonsverhoging hebt gekregen en hoe u het gesprek daarover aangaat met uw werkgever. En is uw salaris onder de huidige inflatie toereikend? Maakt u andere keuzes? Waar levert u op in?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie