Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Er mogen te veel partijen meepraten over het landbouwakkoord'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Er mogen te veel partijen meepraten over het landbouwakkoord'

Weer geen witte rook: het landbouwakkoord is opnieuw op de lange baan geschoven. Na een overleg van bijna 24 uur zijn de partijen verder gekomen volgens landbouwminister Adema, "maar we zijn er nog niet."

In totaal zijn er 52 partijen in december 2022 uitgenodigd om met elkaar om tafel te gaan. Is het wel te doen om met zoveel mensen een overeenstemming te bereiken en als er dan uiteindelijk een akkoord komt, hoe stevig kan die zijn? Zou er niet met veel minder partijen moeten worden overlegd, of loop je dan het risico dat er geen draagvlak is voor de uitvoering van een uiteindelijk akkoord?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie