Stand.nl

Stand.nl: 'Er moet een antwoord komen op de gruweldaden in Oekraïne'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Er moet een antwoord komen op de gruweldaden in Oekraïne'

De wereld spreekt zijn afschuw uit over de vreselijke berichten en beelden van dode burgers in Oekraïne. De Oekraïense buitenlandminister spreekt van een "opzettelijke massaslachting" door de Russen. De Russen blijven ontkennen.

Verschillende regeringsleiders willen onafhankelijk onderzoek en bestraffing van de daders. Ook klinkt de roep om nog hardere sancties tegen Rusland. De Duitse minister van Defensie heeft de Europese Unie opgeroepen tot een boycot van Russisch gas. Dit soort misdaden mag volgens de minister niet ongestraft blijven.

Ben jij ook zo geschrokken van de beelden uit Oekraïne? Hoe zou jij willen dat het westen nu reageert? En is er een reactie denkbaar die iets zou kunnen veranderen aan de huidige situatie?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie