Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Er moet onmiddellijk een einde komen aan de schandalige situatie in Ter Apel'

foto: Anpfoto: Anp
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Er moet onmiddellijk een einde komen aan de schandalige situatie in Ter Apel'

Ook vannacht hebben weer minstens 700 asielzoekers buiten geslapen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel. De omstandigheden lijken met de dag te verslechteren. Vanochtend werd bekend dat Artsen zonder Grenzen daarom vanaf vandaag medische en psychologische zorg aan asielzoekers gaat bieden. De hulporganisatie vergeleek de Nederlandse situatie zelfs met de leefomstandigheden in het beruchte vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos.

In Stand.nl: Er moet onmiddellijk een einde komen aan de schandalige situatie in Ter Apel

Denk jij ook dat het zo niet verder kan? Moet het kabinet de regie nu volledig in handen nemen? Of is deze situatie hoe verschrikkelijk ook onvermijdelijk?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie