Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Kamala Harris is de beste kandidaat om het tegen Trump op te nemen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Kamala Harris is de beste kandidaat om het tegen Trump op te nemen'

De kogel is door de kerk: Joe Biden trekt zich terug als kandidaat voor de presidentsverkiezingen. Op CNN klonk het: "We're watching history unfold here in the United States". Er wordt al flink gespeculeerd wie hem moet opvolgen. Zelf heeft Biden zijn steun uitgesproken voor de huidige vicepresident Kamala Harris. Harris is uiteraard vereerd met de steun van Biden. Maar toch is het nog geen gelopen race en kunnen ook nog andere mensen hun hand opsteken.

Daarom is de stelling: 'Kamala Harris is de beste kandidaat om het tegen Trump op te nemen'

Wat denk jij? Is Harris een geschikte kandidaat om Biden op te volgen? Is Amerika klaar voor een vrouwelijke president van kleur? Of maakt ze geen schijn van kans en zou iemand anders het beter kunnen opnemen tegen Trump?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie