Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Meer samenwerking tussen PvdA en GroenLinks is bittere noodzaak'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Meer samenwerking tussen PvdA en GroenLinks is bittere noodzaak'

Het is tijd voor een doorbraak op links. Daarvoor pleitten PvdA-prominenten Frans Timmermans en Marjolein Moorman in een ingezonden brief afgelopen vrijdag. Aanstaande vrijdag wordt de nieuwe fractievoorzitter gekozen en die zal bepalen welke kant de linkse samenwerking de komende tijd opgaat.

Daarom vandaag de stelling: Meer samenwerking tussen PvdA en GroenLinks is bittere noodzaak.

Denk je: pak dan nu ook door en ga gewoon fuseren? Geloof je überhaupt in dat 'linkse blok' waar al tijden over gesproken wordt? Of stem je PvdA of GroenLinks en ben je helemaal geen fan van hun samenwerking en ga je op een andere partij stemmen als zij nóg inniger gaan samenwerken?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie