Naar homepage
Stand.nl

Stand.nl: 'Er moet nu iets gebeuren om het tekort aan personeel aan te pakken'
KRO-NCRV

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Er moet nu iets gebeuren om het tekort aan personeel aan te pakken'

De Ajax huldiging op het Museumplein en evenementen die niet door kunnen gaan omdat er te weinig beveiligers zijn. Schiphol dat in grote problemen komt door te weinig bandmedewerkers. Zelf niet naar het werk kunnen omdat je kind niet bij de kinderdagopvang terecht kan en de horeca die gedeeltelijk dicht gaat omdat er een personeelstekort is.

Door de commissie Borstlap zijn er al allerlei suggesties gedaan om de arbeidsmarkt voor de lange termijn te hervormen en het kabinet lijkt daar ook serieus werk van te maken. Maar dat zijn plannen voor de langere termijn maar intussen loopt ons land vast.

Daarom praten we vandaag over de stelling: Er moet nú iets gebeuren om het tekort aan personeel aan te pakken.

Maakt u zich zorgen? Heeft u een eigen zaak en kunt u geen mensen vinden? Of wilt u dolgraag meer werken maar is dat fiscaal onaantrekkelijk? Kijken we te beperkt naar de huidige arbeidsmarktproblemen? Aan wat voor oplossingen zouden we moeten denken om de nijpende personeelstekorten aan te pakken?

Telefonisch reageren kan via 0800 - 1101 tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Ster advertentie
Ster advertentie