Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'De uitbreiding van de coronapas is goed bevallen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De uitbreiding van de coronapas is goed bevallen'

Theaters, musea, bioscopen en voetbalstadions mochten dit weekend de anderhalve meter loslaten. En cafés en clubs mochten tot middernacht open blijven zonder afstandsregels. Daar stond wel tegenover dat je bij de ingang je coronatoegangsbewijs moest laten zien.


Zat je in een vol voetbalstadion? Ben je weer naar het theater geweest? Kon je voor het eerst in lange tijd weer dansen en knuffelen? Of was het laten zien van de coronapas een te grote belemmering daarvoor? Of waren er principiële bezwaren tegen de coronapas?

Heb je een café of restaurant, of werk je in een theater of museum waar je de bewijzen moest scannen? We zijn ook benieuwd naar jullie ervaringen.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie