Stand.nl

Stand.nl: 'De uitbreiding van de coronapas is goed bevallen'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De uitbreiding van de coronapas is goed bevallen'

Theaters, musea, bioscopen en voetbalstadions mochten dit weekend de anderhalve meter loslaten. En cafés en clubs mochten tot middernacht open blijven zonder afstandsregels. Daar stond wel tegenover dat je bij de ingang je coronatoegangsbewijs moest laten zien.


Zat je in een vol voetbalstadion? Ben je weer naar het theater geweest? Kon je voor het eerst in lange tijd weer dansen en knuffelen? Of was het laten zien van de coronapas een te grote belemmering daarvoor? Of waren er principiële bezwaren tegen de coronapas?

Heb je een café of restaurant, of werk je in een theater of museum waar je de bewijzen moest scannen? We zijn ook benieuwd naar jullie ervaringen.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie