Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'De informatie rond de vaccinaties geeft te veel verwarring'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De informatie rond de vaccinaties geeft te veel verwarring'

Ik ben volledig gevaccineerd, maar met de Delta-variant nu toch nog steeds besmettelijk? Dubbel gevaccineerden die positief testen? . En is mijn Janssen-prik nu wel of niet voldoende om dat nieuwe virus buiten de deur te houden?


En zit ik straks in het theater of op een festival naast iemand die 24 of 72 uur geleden voor het laatste getest is? En hoe zit het nou a met die derde Pfizer-inenting?

Veel vragen die opkomen bij het lezen van de kranten en het kijken van de journaals de afgelopen dagen. Want met alle nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vaccinatiestrategie wordt het er niet duidelijker op.

Kun je het nog volgen? Of merk je in je omgeving dat er toch veel onduidelijk blijft?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie