Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Het gaat bij de kandidatuur van Joe Biden te veel over zijn leeftijd'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het gaat bij de kandidatuur van Joe Biden te veel over zijn leeftijd'

Grijsheid wijsheid? De Amerikaanse president Joe Biden stelt zich beschikbaar voor nóg een termijn en dat doet veel stof opwaaien. Hij zou bij de aanvang van zijn volgende termijn de leeftijd van 82 jaar hebben. En dat roept de vraag op: wanneer ben je te oud om president te zijn?

Vandaag in Stand.nl: 'Het gaat bij de kandidatuur van Biden te veel over zijn leeftijd'

Heb je zelf tot je tachtigste gewerkt? Wanneer ben je te oud om zo'n functie uit te oefenen? Kan je de ene tachtigjarige wel vergelijken met de andere? Komt er een moment dat je simpelweg te oud bent voor zo'n functie? Hoe zou jij het vinden als iemand van 82 jaar oud het uithangbord van jouw land is?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie