Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Het EK voetbal is een welkome afleiding'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het EK voetbal is een welkome afleiding'

Het aftellen naar de openingswedstrijd van het EK voetbal begonnen. In Duitsland gaat vanavond het duel tussen het gastland en Schotland van start. Om er maar eens een cliché in te gooien: voetbal is de belangrijkste bijzaak van het leven.

En misschien is die bijzaak wel zeer welkom op dit moment. Met politieke verdeeldheid in het land en alle leed in de wereld. En niet om de boel op één hoop te gooien: maar die zomer wil ook maar niet komen.

Daarom is de stelling: Het EK voetbal is een welkome afleiding

Kijk jij uit naar wedstrijden van Oranje? Heb je zin om even met verstand op nul voor de buis te zitten en lekker met je familie en collega's over de voetbalprestaties te bomen? Of gaat de Oranjekoorts volledig aan jou voorbij en haal je je afleiding ergens anders?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie