Stand.nl

Stand.nl: 'Het kabinet moet meer versoepelingen terugdraaien'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het kabinet moet meer versoepelingen terugdraaien'

Toch weer strengere coronamaatregelen of niet? Je voelt waarschijnlijk een enorme zucht opkomen. Gaan we terug naar het thuiswerkadvies, een mondkapjes op en de horeca vroeger sluiten?


Het zijn allemaal zaken die op tafel liggen, vandaag in de Tweede Kamer. Daar wordt namelijk gedebatteerd over de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen. Ook wordt er gesproken over het coronabeleid en de maatregelen zoals die nu gelden én of die strenger moeten worden.

Wij horen graag jouw ervaring? Als er wéér strengere maatregelen komen - zo kort na de versoepelingen - heb je daar begrip voor? En zou je je er makkelijk aan kunnen houden? Welke maatregelen zouden dat moeten zijn?

Of moeten we leren leven met het virus en bestaande besmettingen? Sommige experts zeggen dat de besmettingspiek waarschijnlijk al achter de rug is.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie