Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Ik heb zin in de verkiezingscampagne'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Ik heb zin in de verkiezingscampagne'

Tot diep in de nacht werd er gisteren nog doorvergaderd, om drie uur 's nachts werd de begroting nog voor miljarden verbouwd, maar daarna zat het politieke handwerk er voorlopig op. In aanloop naar de verkiezingen gaat de Tweede Kamer met reces en kunnen de partijen zich gaan richten op de verkiezingen van 22 november.

De stelling is vandaag: Ik heb zin in de verkiezingscampagne. Er zijn veel nieuwe gezichten in het politieke landschap en tegelijk een hoop problemen die nu echt aangepakt moet worden. Dus kijk je uit naar de debatten, de spins, Wollaars en Tweebeeke, proefballonnetjes en gamechangers? Of vind je het vooral een vermoeiende tijd en kan je niet wachten tot 22 november?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie